Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kabat89
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 13:38 Temat postu: Czy kupić sweter na prezent? |
|
|
Witam tego forum. Potrzebowałbym się Was w pewnej materii doradzić. To znaczy, chodzi o jakieś sprawdzone opcje na prezenty. W Internecie jest dużo przeróżnego rodzaju wskazówek oraz propozycji w tym przedmiocie, lecz żadne z nich mi tak do końca nie odpowiadają... Czy sądzicie, że np. swetry męskie wełniane będzie właściwym rozwiązaniem? Może macie jeszcze jakieś osobiste propozycje w tym problemie? _________________ A to nie w kinie właśnie ludzie uczą się teraz żyć? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 13:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pati30
|
|
Powrót do góry |
|
|
Meney
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2021 10:07 Temat postu: |
|
|
To dobry pomysł, swetry zawsze są w modzie - szczególnie te na gwiazdkę.
------------------------
nike vapor |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
|
alicja321
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2021 20:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Agnes77
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2021 12:57 Temat postu: |
|
|
Jak chodzi o mnie teraz, to przykładowo mojemu ojcu postanowiłam kupić coś bardzo przydatnego... A mianowicie wodę kolońską, którą stosuje się po goleniu. Właśnie tutaj https://facetaria.pl/165-wody-po-goleniu znalazłam przepiękne zapachy takiej wody, także na pewno na coś się zdecyduję... |
|
Powrót do góry |
|
|
hankaa
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2023 19:21 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się że lepszym prezentem będzie butelka rzadkospotykanego trunku, wiem że mocne alkohole są oklepane i nie to chciałam podsunąć. Może wybierzesz Sake? na stronie https://winolubni.pl/kategoria/sake/ Znajdziesz w bardzo ciekawej cenie, a nie wszedzie można zakupić taką butelkę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wierch22
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2023 10:31 Temat postu: |
|
|
Szukasz ciekawego pomysłu na prezent? Na stronie https://smaczajama.pl/pl/p/Kosz-Delikatesowy-Wiosenna-Ekspedycja/11140 znajdziesz wiele interesujących koszy upominkowych. Są one idealnym prezentem dla każdego, kto ceni sobie smakowite przysmaki i dobrej jakości produkty. Kosze te świetnie sprawdzą się na przykład jako prezent Wielkanocny dla mamy, która z pewnością doceni taki gest. |
|
Powrót do góry |
|
|
alicja321
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2023 14:43 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od danej osoby, ale mnie tam pomysł się podoba...
Ja tez mam w sumie dylemat, jak chodzi o prezent dla niego na urodziny - ale myślę, że chyba dla odmiany postawię na Facetaria.pl. Kojarzycie tą firmę? Można tam znaleźć naprawdę markowe i wartościowe produkty. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2023 14:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |