| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kiwi
|
Wysłany: Czw Lis 10, 2022 17:16 Temat postu: medycyna estetyczna |
|
|
| Bardzo mnie ciekawią Wasze opinie na temat współczesnej medycyny estetycznej bo zamierzam skorzystać z renomowanego Gabinetu Kosmetyki Lekarskiej Bella z Warszawy, który ma doskonałe opinie wśród pytanych przeze mnie osób. Poza nowoczesnym sprzętem dysponują tam doświadczonymi specjalistami z zakresu kosmetologii, dermatologii oraz medycyny estetycznej, którzy dbają o uzyskanie optymalnego efektu przeprowadzanych zabiegów oraz o bezpieczeństwo klientów. Wiele ciekawych informacji na ich temat można znaleźć na stronie https://www.bella-derm.pl/. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 10, 2022 17:16 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
melon
|
Wysłany: Pią Gru 09, 2022 19:47 Temat postu: |
|
|
| Rozwój medycyny estetycznej można zauważyć przeglądając ofertę Kliniki Kosmetologii i Medycyny Estetycznej Beauty Address z Warszawy. Wykonują wiele zabiegów używając do tego nowoczesnej aparatury obsługiwanej przez doświadczonych specjalistów. Cały czas prężnie się rozwijają powiększając rzesze zadowolonych klientów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes77
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2023 18:44 Temat postu: |
|
|
| Jak chodzi o mnie, to zastanawiam się właśnie nad zabiegiem https://glowclinic.pl/hifu-wroclaw.html HIFU. Słyszałam, że dzięki niemu można przykładowo poprawić owal twarzy, zniwelować zmarszczki, usunąć blizny, czy wymodelować sylwetkę. Brzmi ciekawie... Dlatego chciałabym się z nimi umówić na konsultację. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alicja321
|
Wysłany: Pią Lis 17, 2023 19:56 Temat postu: |
|
|
| Jak interesuje was dobry zabieg na twarztarnowskie góry, to warto zgłosić się do firmy Laserowe Wow. Dzięki ich usługom możecie pozbyć się wszelkich zmian skórnych, poprawić kondycję skóry i jej wygląd także super... Myślę, że warto się przyjrzeć ich propozycjom. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 17, 2023 19:56 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |