Forum Superliga Menager Strona Główna Superliga Menager
Menager którego mecze symulujemy w PES 2010

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co na zmarszczki?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Superliga Menager Strona Główna -> Plotki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MoNitka

PostWysłany: Pon Maj 17, 2021 11:38    Temat postu: Co na zmarszczki? Odpowiedz z cytatem

Hej, znacie może jakiś skuteczny sposób na zminimalizowanie zmarszczek? Słyszałam, że istnieją jakieś produkty na poprawę jędrności skóry. Co polecacie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Maj 17, 2021 11:38    Temat postu:

Powrót do góry
Valerian

PostWysłany: Pon Maj 17, 2021 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wypróbuj koniecznie https://twojcel.to/wieczna-mlodosc-90-kapsulek.html, jeżeli zależy Ci na tym, by Twoja skóra nabrała elastyczności. Myślę, że ten środek powinien pomóc Smile
Powrót do góry
kijka

PostWysłany: Pią Wrz 17, 2021 15:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A myslalas o zabiegach z osoczem? poczytaj sobie na https://bienkowscyclinic.pl/zabiegi/osocze-bogatoplytkowe-hd-arthrex-acp-czynniki-wzrostu/ ja wlasnie w zeszlym roku sie na nie decydowalam i powiem Ci ze super efekty, bo buzia zaczyna sie ladnie sama ujedrniac i regenerowac pobudzona do produkcji kolagenu Smile duzo zdrowiej tez wyglada
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
bajka

PostWysłany: Sro Gru 15, 2021 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moze kosmetyki z bielendy? Linia royal bee,bardzo fajna Smile Moja ulubiona,ja stosuje do codziennej pielegnacji
Powrót do góry
marin

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2022 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poradnik pielęgnacji dla mężczyzn z brodą - ostatnio udało mi się znaleźć ciekawy artykuł na blogu firmy livinia.pl. Moim zdaniem posiadają ciekawą ofertę różnorakich kosmetyków. Wydaje mi się, że znajdziecie tam sporo interesujących produktów w dobrych cenach.
Powrót do góry
Wareńka

PostWysłany: Czw Lip 28, 2022 19:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko zalezy oczywiście od tego jakiego rodzaju sa to zmarszczki, jak sa głębokie i w jakim jest się wieku. Sama toksyna botulinowa jest dobrym rozwiązaniem. Popularny botoks zobaczcie tutaj https://www.naturamed.pl/botoks-bocouture-azzalure/ stosuje się również w terapii przeciwstarzeniowej w ramach profilaktyki
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lip 28, 2022 19:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Superliga Menager Strona Główna -> Plotki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: